Echipa

CORNELIA ROTARU

Cornelia Rotaru

Spirit luptator și creator, Cornelia are o experiența antreprenoriala de peste 15 ani, un ochi artistic pronuntat (deseneaza încă din copilărie), o inclinatie catre frumos si autentic, cât și o dorinta neobosita de a intelege sensul vietii. In același timp, Cornelia se bucura de drum si de moment, pastrandu-si sensibilitatea calda cu care comunica zilnic cu colegi, clienți, parteneri și prieteni mai vechi sau mai noi. Cornelia inspira la creșterea personala și profesională, care merg mana în mana și se intrepatrund, pentru o viața cu sens.

Cornelia studiaza de peste 10 ani artele martiale chinezesti, a parcurs cursul de fashion designer al Universitatii Dalles, a absolvit cursul de Feng Shui al scolii Raimond Lo (in Romania prin Maestrul Cristina Groza), este membru al IFSA (International Feng Shui Association – sucursala Romania), a absolvit cursurile de Fashion Feng Shui in Anglia cu Fashion Feng Shui Master Sue Donnelly, unul dintre cei mai apreciati traineri si consultanti de imagine din lume.

In paralel, Cornelia a absolvit si cursurile de marketing si branding tinute de Mihaela Muresan – Brand Essence.

 

 

 

 

Maria Nae

Spirit analitic și creator. Maria a intrat în echipa in anul 2014, câștigând prin capacitatea sa de analiza și detasare calma. Tratand fiecare situație cu atenție, determinare și nerenuntare, a reușit acolo unde mulți au dat greș. Prezenta ei induce un anumit calm, stăpânire de sine și seriozitate, elemente importante cu care a cucerit multe relații profesionale și care a generat unele noi proiecte absolut originale și de succes pentru echipa. Maria inspira încredere.

Maria a absolvit cursurile de specializare in comunicare si PR, cat si a pus in practica multe planuri de marketing create chiar de ea, pentru proiectele intalnite. Iesind putin cate putin din zona sa de confort, Maria incepe sa aprecieze si sa se bucure de propriul drum, adaugand spiritului sau analitic si partea ludica, amuzanta a vietii.

Oana Patache

Oana Patache

Spirit tânăr și mereu relaxat. Oana este o reprezentanta excelenta a noii generații de tineri stăpâni pe sine, acasă la ei cu Iphone-ul în mana și căștile în urechi, rezolvand orice situație care tine de on-line în mod natural, fără nici o problemă. Calma și relaxata, eficienta, Oana poate vorbi la telefon cu peste 150 oameni într-o zi, mentinandu-si în același timp tonusul, calmul și simtul umorului. Oana inspira pofta de viața.

Dorinta de a experimenta ceva nou i-a adus multe provocari in viata: de la a conduce un camion pe teren accidentat, la a coordona o publicatie auto, pana la a merge la un maraton de salsa, Oana primeste toate provocarile cu zambetul pe buze. Oana isi doreste sa faca sky diving, sa calatoreasca in locuri departate si exotice si sa reuseasca sa redacteze test-drive-ul perfect! 

Dan Scarlat

Dan Scarlat

Spirit mereu în mișcare, mereu relaxat și cald, Dan a reușit sa transmita fiecaruia din echipa acea relaxare și încredere care vine din caldul unui suflet extrem de comunicativ și neumbrit de gânduri meschine. Dan a fost liantul care a unit echipa, chiar în momentul în care aceasta avea nevoie. Comunicarea cu Dan este mereu naturala, frumoasa, curge. Dan mereu ne pune un zâmbet pe buze, gasind cele mai neobisnuite si amuzante conexiuni intre oameni, situatii si lucruri.

Dan iubeste sa sofeze, este la curent cu cele mai noi tendinte in auto, experimenteaza in zona de creatie muzicala si ii place sa testeze noi gadget-uri. Cu o experienta de peste 15 ani in zona de presa auto, Dan calatoreste des si aduce cu el putin din spiritul locurilor pe unde a fost. Traind dupa un ritm propriu si original, inspira printr-o trecere boema, lina si fara griji prin viata, insa in acelasi timp reusind sa nu isi depaseasca deadline-urile.

Olga Juc

Olga Juc

Spirit determinat, Olga ne-a invatat pe toti lectia despre cum sa obtii ceea ce iti doresti in ciuda tuturor aversitatilor. Olga a hotarat ca doreste sa devina medic dupa ce terminase deja o facultate. Am fost alaturi de ea cei 6 ani de studiu la Facultatea de Medicina si ne-a emotionat nespus felul ei de a lupta pana la capat si de a nu renunta la vis! Olga a reusit sa intre la rezidentiat si profeseaza deja, in acelasi timp impartasindu-ne cunostintele si experientele profesionale, dar si de viata.